Stomatološka ordinacija
Estetika Dent

KO SMO MI ?

Izbor stomatologa je isključivo Vaša odluka. Ukoliko izaberete naš tim, potrudićemo se da Vam dokažemo da niste pogriješili!

Stomatološka ordinacija “Estetika Dent” osnovana je 2014. godine sa osnovinim ciljem da stanovnicima Dervente i okolnih opština omogući vrhunski i cjelovit stomatološki tretman na jednom mjestu.

Nalazimo se u Lugu, na magistralnom putu Derventa – Banja Luka, u objektu koji je u prostornom smislu apsolutno prilagođen potrebama i radu zdravstvene ustanove kao i planovima našeg daljeg razvoja i unapređenja.

Naš odnos prema poslu koji obavljamo, osmišljen je tako da vrijeme koje pacijent provede sa nama – sve od prvoga ulaska u ordinaciju, preko kontakta sa zaposlenim osobljem, pa do postupka primjene adekvatne terapije – protekne u prijatnoj atmosferi i bez sporednih opterećenja.

Na taj način nastojimo da zadržimo zasluženu poziciju zdravstvene ustanove u koju se dolazi sa lakoćom i željom za očuvanjem oralnog zdravlja a ne iz “moranja” koje se decenijama nameće kao standard kada je u pitanju odnos prema stomatologiji.

Kako bismo ostvarili osnovni cilj postojanja, od samih početaka ulažemo u opremu i kontinuirano obrazovanje kadra.

S obzirom na tempo razvoja posla nastojimo da naša oprema bez poteškoća može ispratiti kvalitet ali kontinuitet u radu koji se od nas nedvosmisleno očekuje. Samim tim, bez ikakve skromnosti, možemo reći da imamo izuzetno kvalitetnu opremu: od stomatoloških stolica, preko dijagnostičkih aparata, pa sve do instrumenata koji služe u svakodnevnoj stomatološkoj praksi.
Osim toga, neprekidno pratimo novosti iz oblasti stomatoloških materijala i za naše pacijente uvijek i bez presedana biramo samo i isključivo ono najkvalitetnije što se nalazi na tržištu naše zemlje. Nerijetko smo, u kontaktu sa dentalnim kućama sa kojima ostvarujemo saradnju, zagovornici uvoza onih materijala koji na našim prostorima do sada nisu viđeni.
Zaposleni stomatolozi, uključeni su u procese kontinuirane edukacije iz oblasti endodoncije, stomatološke protetike, dječije i preventivne stomatologije. Ulaganje u različite obuke i kurseve po vodećim domaćim i regionalnim centrima znanja, osnov je razvoja našeg kadra i planova za razvoj same djelatnosti u ordinaciji.

Na kraju, s ponosom ističemo da smo uvijek spremni da dozvolimo da pacijent učestvuje u formiranju plana svoje terapije. Za nas ne postoji situacija u kojoj je teško čuti problem ali i želje pacijenta te ih temeljnim razgovorom dovesti pod okvire stomatološke struke i realizovati ih na obostrano zadovoljstvo.